TJÄNSTER

Fråga oss och ni får veta hur du lyckas bäst med er produkt. Vårt breda utbud av tjänster ger dig en totalbild över hela projektet.

 

Gjuteriexpert

Vi ställer hela vår gjuterikompetens till ert förfogande. Vi bedömer gjutning utifrån teknik, material och produktion av slutprodukten.

Konstruktion & Produktutveckling

Solidmodellering och ritningsarbete jobbar vi dagligen med. Allt ifrån nya produkter till produktionsanpassningar gör vi själva i huset.

Projektledare

Vi leder dig genom hela projektet, från start till mål. Samordnar projektets alla delar för en så enkel process som möjligt. Från skiss till färdiga produktionsanpassade produkter.

Formverktyg

Vi förser svensk industri med formverktyg för pressgjutning och formsprutning genom trading från leverantörer i Sverige, Italien och Asien. Anpassade för er produktion och de kraven ni ställer.

Support

Självklart hjälper vi er när det gäller verktygsändringar, konstruktionsändringar eller annat som ni önskar att förändra i verktyget. Snabbt, smidigt och alltid med högsta prioritet.

Pressgjutningsmaskiner

Vi har sedan start Unipresse S.r.l agenturen i Norden och levererar totalrenoverade maskiner med nygaranti till den Nordiska marknaden.

Ugnar

Sedan 2004 har vi Carant S.r.l agenturen och levererar induktionsugnar för smältning av mässing till den Nordiska marknaden.